Verdachte aangehouden voor schietincident in Noordeloos

dinsdag 7 maart 2017

Noordeloos - In december 2016 werden twee mannen op de Middenweg in Noordeloos beschoten. Onderzoek leidde naar een 31-jarige man die in Suriname verblijft. Woensdag 1 maart is deze man in Suriname aangehouden. Het onderzoeksteam is in afwachting van zijn uitlevering.

Een automobiliste die in de nacht van zaterdag 10 december 2016  langs een weiland in Noordeloos reed, zag iets in de berm liggen. Er bleek een neergeschoten man te liggen. Verderop in het weiland werd nog een tweede neergeschoten man aangetroffen.

De twee mannen werden overgebracht naar het ziekenhuis. De slachtoffers, twee Rotterdammers van 28 en 35 jaar, waren op dat moment nog niet in staat om te vertellen wie hen heeft neergeschoten en waarom. Omdat nog veel onduidelijk was en alle scenario’s open lagen, werden de slachtoffers enige tijd zelf ook aangemerkt als verdachte. Inmiddels zijn ze dat niet meer.

Uit het onderzoek bleek dat een 31-jarige man, die in Suriname verblijft, als verdachte van de schietpartij kon worden aangemerkt.  Deze man is – op verzoek van de Rotterdamse zaaksofficier van justitie - op woensdag  1 maart door de Surinaamse politie aangehouden. Het onderzoeksteam is in afwachting van zijn uitlevering, zodat hij in Nederland berecht kan worden. 

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gorinchem | 112 alarmeringen Gorinchem | Goedkoop Tanken in Gorinchem | Supermarkten in Gorinchem | Weerbericht Gorinchem